Extrakt Aloe Kapská

Neohodnoceno
 

Surovina na výrobu kosmetiky vhodná do mýdel a krémů.

Dostupnost Zvolte variantu Skladem Momentálně nedostupné
Varianta
34 Kč 89 Kč od 34 Kč
28,10 Kč 73,55 Kč od 28,10 Kč bez DPH
   
Kategorie Aroma, parfémy a silice
 

Extrakt vzniká macerací v oleji, hydratuje a zvláčňuje pokožku.

Podle směrnice (ES) č. 1272/2008 není nebezpečnou látkou ani směsí.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.