Novinka
Kód: 1672

Isopropylmiristate 100ml

7 hodnocení
65 Kč 85 Kč Sleva 24 % 53,72 Kč bez DPH
Skladem

Isopropylmiristate  100ml

SUROVINA PRO VÝROBU KOSMETIKY

Kategorie: Domácí výroba
Hmotnost: 0.05 kg

Surovina pro výrobu kosmetiky. V žádném případě se nejedná o kosmetický výrobek !!! 

Zajímavosti:

Izopropylester kyseliny myristové, zjemňující prostředek do kosmetiky. Nahrazuje lipidy, hydratuje a rozpouští aktivní látky

Dávkování 0,2 - 2% Ve vyšších dávkách (nad  5%) může způsobovat podráždění. Přidává se do olejové fáze výrobku.

Zjemňuje a hydratuje pokožku,, dobře se snáší, rychle se vstřebává a nezanechává mastný film na pokožce. Udržuje pokožku v dobrém stavu.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora INCI 08.11.2015 02:12
INCI je Isopropyl myristate?
Odpovědět