Novinka Tip
Kód: 1666/30ML

Laraquat

8 hodnocení

Laraquat

SUROVINA PRO VÝROBU KOSMETIKY

Kategorie: Domácí výroba

Zvolte variantu

objem: 100 ml
Skladem | 1666/100ML
399 Kč
329,75 Kč bez DPH
objem: 30 ml
Skladem | 1666/30ML
119 Kč
98,35 Kč bez DPH

Surovina pro výrobu kosmetiky. V žádném případě se nejedná o kosmetický výrobek !!! 

Laraquat je polymer připravený z prykyřice kanadského modřínu. Má vynikající kondicionační účinky, zlepšuje česatelnost a úpravu účesu. Snižuje působení statické elekřiny v účesu a kadeření vlasů v prostředí s vysokou vlhkostí. Chrání vlasy před poškozením vlivem vysokých teplot a snižuje jejich lámavost. Je vhodný pro všechny typy vlasů.
Doporučené dávkování je 1 - 3%. Přidává se do vodné fáze výrobku.

INCI Name: Galactoarabinan Hydroxypropyltrimonium Chloride

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: