Olej z kukuřičných klíčků LZS

10 hodnocení
 

Olej lisovaný za studena z klíčků kukuřice.

SUROVINA PRO VÝROBU DOPLŇKŮ STRAVY A KOSMETIKY

Dostupnost Zvolte variantu Skladem Skladem
Varianta
56 Kč 159 Kč od 56 Kč
48,70 Kč 138,26 Kč od 48,70 Kč bez DPH
   
Kategorie Domácí výroba kosmetiky
 

Surovina pro výrobu doplňků stravy a kosmetiky. V žádném případě se nejedná o kosmetický výrobek !!! 

Zajímavosti:

Je velmi léčivý, působí blahodárně na zažívací, čistící a nervový systém, zpevňuje cévy. Je bohatý na vitamíny, převážně B, C a E, podporuje tvorbu červených krvinek, je snadno stravitelný a vstřebatelný lidským organismem. Z hlediska trávení má velmi výhodné složení: 50 - 70 % podíl esenciálních mastných kyselin a minoritních látek typu sterolů a tokoferolů. Právě vysoký a jedinečný obsah antioxidačně působících tokoferolů dělá tento olej velice stabilním vůči oxidaci a tepelným vlivům při tepelném zpracování. Významným způsobem ochraňuje pokožku před vysycháním a působením vnějších vlivů nepříznivého počasí, chrání ji a vyživuje. Významně ovlivňuje pokles hladiny cholesterolu v krvi a působí na nervový systém. Vynikající na masáž kloubů a páteře. Je to jedinečný a nenahraditelný olej s příjemným aroma a chutí.
SLOŽENÍ:
100 % panenský olej lisovaný za studena z kukuřičných klíčků
Bez přídavných barvících a konzervačních látek, čistý přírodní produkt.
 
Dávkování:
vnitřně - ráno (nalačno) a večer (před spaním) jednu čajovou lžičku
vnější použití - dle potřeby
dochucení pokrmů - dle chuti
 
UPOZORNĚNÍ:
Může obsahovat stopy sóji! Nevhodný pro děti do tří let.
 
Skladování:
Skladujte na tmavém místě při pokojové teplotě do 22°C. Po otevření spotřebujte nejpozději do 3 měsíců.


OBSAH:

120 ml, plast

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.