Vitamín E 5g čistý

24 hodnocení
 

Vitamín E 5g čistý vodorozpustný pro kosmetiku i potravinové doplňky

SUROVINA PRO VÝROBU DOPLŇKŮ STRAVY A KOSMETIKY

Dostupnost Momentálně nedostupné
Běžná cena 49 Kč
Ušetříte 10 Kč (–20 %)
39 Kč
32,23 Kč bez DPH
Kód produktu 1326653149
Kategorie Vitamíny - antioxydanty
Položka byla vyprodána...
 

Surovina pro výrobu doplňků stravy a kosmetiky. V žádném případě se nejedná o kosmetický výrobek !!! 

Vlastnosti vitaminu E:

Vitamín E je souhrnné pojmenování přírodních chemických látek (jinak též tokoferoly), derivátů 6-hydroxychromanu nebo tokolu. Patří mezi vitamíny rozpustné v tucích a v organismu slouží jako důležitý antioxidant, chrání buněčné membrány před poškozením volnými radikály.

Vitamín E v potravě

Je obsažen v oleji z pšeničných klíčků, másle, mléce, burských oříšcích, sóji, salátu a v mase savců. Potřeba vitamínu E se zvyšuje při zvýšeném příjmu nenasycených tuků nebo zvýšeném vystavení se kyslíku (kyslíkové stany apod.). Poruchy vstřebávání tuků ze střeva mohou vést k příznakům nedostatku tokoferolu, protože vitamín se vstřebává jen společně s tuky.

Vitamín E  5g čistý vodorozpustný pro kosmetiku i potravinové doplňky. Vitamín E snižuje citlivost pokožky a zvyšuje ochraný faktor před zářením UV. Zmírňuje tvorbu erytému v pokožce.

Podobné produkty

     
  • Kód: 1337712488
    Skladem

    Vitamin E Acetát 10g rozpustný v tucích. Vyrábí se z rostlinných olejů, je přírodní.

    SUROVINA PRO VÝROBU KOSMETIKY


    40,50 Kč bez DPH
    49 Kč
       
  • Koenzym Q10 čistý Kód: 1131/8 K
    Skladem

    Koenzym Q10 čistý

    SUROVINA PRO VÝROBU DOPLŇKŮ STRAVY A KOSMETIKY


    od 32,23 Kč bez DPH
    od 39 Kč
  • Koenzym Q10 - 20% vodorozpustný Kód: 2704/1
    Skladem

    Koenzym Q10 20%ní - vodorozpustný

    SUROVINA PRO VÝROBU DOPLŇKŮ STRAVY A KOSMETIKY


    od 29,75 Kč bez DPH
    od 36 Kč
Hmotnost 0.01 kg
Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora Rozpustný i v oleji? 04.12.2013 18:50
Je vitamín E rozpustný i v oleji? Na videích ho mícháte s řepkpovým olejem,jako vitamínovou bombu? Je dobře rozpustitelný i v jiných olejích,nebo např. v bambuckém másle? Díky :-)
Odpovědět
TK Avatar autora Vodorozpustný? 29.04.2013 15:16
Mohu se zeptat, jaktože je vitamin E rozpustný ve vodě? Je k němu přidaný emulgátor nebo v čem spočívá tajemství?
Odpovědět
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.