Jogurtová kultura řeckého typu TY39

19 hodnocení
 
Mlékárenské kultury na výrobu jogurtů, také jsou vhodné na výrobů tvrdých sýrů. K těmto kulturám se nepřidává sušené mléko ani žádná zahuštovadla...Jogurt je husté konzistence. Pro přímé očkování na 100l.
Dostupnost Skladem
236 Kč
195,04 Kč bez DPH
   
Kód produktu 1562
Kategorie Výroba tvarohu, jogurtů a sýrů
 

Obsah: Str. salivarius subsp. thermophilus, Lb.delbrueckii subsp.bulgaricus.

 K těmto kulturám se nepřidává sušené mléko ani žádné zahuštovadla.

100L kultury jogurtové jsou v mateční kvalitě vhodné pro přímé očkování nebo pro  výrobu zákysu. Zákysu se přidává  2%  -  4%.

Jogurty jsou husté konzistence.

Návody jsou součástí kultur.

Hmotnost 0.005 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.