Kód: 1562

Jogurtová kultura řeckého typu TY39

14 hodnocení
236 Kč 195,04 Kč bez DPH
Skladem
Mlékárenské kultury na výrobu jogurtů, také jsou vhodné na výrobů tvrdých sýrů. K těmto kulturám se nepřidává sušené mléko ani žádná zahuštovadla...Jogurt je husté konzistence. Pro přímé očkování na 100l.
Kategorie: Výroba tvarohu, jogurtů a sýrů
Hmotnost: 0.005 kg

Obsah: Str. salivarius subsp. thermophilus, Lb.delbrueckii subsp.bulgaricus.

 K těmto kulturám se nepřidává sušené mléko ani žádné zahuštovadla.

100L kultury jogurtové jsou v mateční kvalitě vhodné pro přímé očkování nebo pro  výrobu zákysu. Zákysu se přidává  2%  -  4%.

Jogurty jsou husté konzistence.

Návody jsou součástí kultur.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: