Kosmetický parafínový olej

Neohodnoceno Podrobnosti hodnocení

Kosmetický parafínový olej (mediciální olej Paraffinum Liquidum )

SUROVINA PRO VÝROBU KOSMETIKY

Varianta:
Dostupnost Skladem Skladem Skladem Zvolte variantu
Kód: 1669/200ML 1669/1000ML 1669/500 Zvolte variantu
39 Kč 129 Kč 72 Kč od 39 Kč 32,23 Kč bez DPH 106,61 Kč bez DPH 59,50 Kč bez DPH od 32,23 Kč bez DPH
Kosmetický parafínový olej
Neohodnoceno Podrobnosti hodnocení
3 - Nabídka
ROZMANITÁ
NABÍDKA
2 - Kreativita
KVALITA
A KREATIVITA
1 -Poradenství
PROFESIONÁLNÍ
PORADENSTVÍ

Surovina pro výrobu kosmetiky.

Parafínový olej má INCI název: Paraffinum Liquidum . Jedná se o základní kosmetický olej k výrobě pleťových krémů, masážních olejů a pod.

Bezbarvý olej bez zápachu. Používá se v lékárenství a kosmetickém průmyslu. 

Hodnocení produktu

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Podobné produkty

glycerol 86 5 glycerin
od 37,19 Kč bez DPH
od 45 Kč
+ další
Kód: 4556/0-5
mithon 50g
MITHON 50g
Skladem
32,23 Kč bez DPH
39 Kč
Kód: 1686
svickovy vosk pecicky 58 60 1
od 106,61 Kč bez DPH
od 129 Kč
+ další
Kód: 58/60/1
olej arganovy lisovany za studena bio
od 133,04 Kč bez DPH
od 149 Kč
+ další
Kód: 2431/50