Olej konopný rafinovaný

Kód: 8200/120 8200/500 Zvolte variantu
Neohodnoceno
129 Kč 299 Kč od 129 Kč 115,18 Kč bez DPH 266,96 Kč bez DPH od 115,18 Kč bez DPH
Skladem Skladem Zvolte variantu
Varianta

Konopný olej rafinovaný.

Je lehce nažloutlý, se slabou vůní.

Konopný olej je zcela přírodní, biologicky odbouratelný produkt.

SUROVINA PRO VÝROBU KOSMETIKY

Detailní informace

Detailní popis produktu

Surovina pro výrobu kosmetiky.

Konopný olej rafinovaný se získává lisováním semen rostlin rodu konopí (Cannabis). Je čirý, jen lehce nažloutlý, se slabou vůní a chutí.

Konopný olej se vyrábí z konopí setého (Cannabis sativa), které neobsahuje významné množství THC a není psychoaktivní. Olej se lisuje z čištěných semen, která THC neobsahují. Stopová množství THC se ale do oleje mohou dostat z rostlinného materiálu, který na semenech ulpí. Konopný olej rafinovaný se používá především při výrobě kosmetických přípravků, maziv a nátěrových hmot.

Barva – čirá, jen lehce nažloutlá

Neobsahuje přírodní vitaminy a antioxidanty

Obsah – 80% esenciální mastné kyseliny (EFA)

kyselina linolová (omega-6) – 55%

kyselina alfa-linolenová (omega-3) – 22%

kyselina gama-linolenová (omega-6) – 4%

kyselina stearidonová (omega-3) – 2%

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: