Magický prášek

Kód: 8421/1 K 8421/40 Zvolte variantu
Neohodnoceno
1 690 Kč 99 Kč od 99 Kč 1 396,69 Kč bez DPH 81,82 Kč bez DPH od 81,82 Kč bez DPH
Skladem Skladem Zvolte variantu
Varianta

Kouzelný prášek, který umožňuje připravit jednoduché receptury z prášku na emulzi bez speciálního vybavení. Pro případné zlepšení senzoriky je možné přidat další složky jako jsou oleje, případně škroby pro snížení pocitu lepivosti, nebo vosky, či mastné alkoholy pro lepší stabilitu a vyšší viskozitu.

Lze použít pro krátkodobou a rychlou spotřebu bez použití konzervantu ( max. 24 hodin).

Surovina pro kosmetiku. Pro produkty pH 4.0 – 8.0

 

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Tento magický emulgátor je vyroben z obnovitelných zdrojů (kokosový ořech a akácie senegalská). Pryskyřice této akácie je známa jako klovatina neboli arabská guma, která se používá v potravinářském průmyslu jako stabilizátor potravin (E 314), nebo při potahování tablet ve farmaceutickém průmyslu. Starší generace  ji ještě oblizovala na známkách, nebo jsme jí znali jako lepidlo pod papírovými páskami na balících :-):-)

Použití:

1.Smíchejte od 1:0,5 do 1:1 (hmotnost) s vodou a protřepejte

To vše za méně než 5 minut

 Co prášek může udělat? 

Je to přírodní a bezpečný prášek transformující složky receptury do tekutých emulzí bez tepla nebo zařízení. 

• Je ideální pro jednodávkové, „udělej si sám“ nebo na cesty  - kosmetika s krátkou trvanlivostí.
• Malá množství aplikovaná na pokožku působí nejlépe senzoricky zážitek s rychlou penetrací a měkkým a lesklým dojmem
film, zabraňující přechodným fázím mastnoty a lepivosti.

Co nedělá?

• Nevytvoří krémy s vysokou viskozitou, pokud se nekombinuje  s jinými složkami.
• Nevytvoří středně až dlouhodobé stabilní emulze, pokud se používají samostatně.
• Neposkytuje nejlepší senzorické výsledky při aplikaci ve velkém množství na kůži, což vede k mastnotě nebo lepivosti.

INCI Tricaprylin (and) Acacia Senegal Gum

Výrobek může obsahovat stopy laktózy a/nebo mléčné bílkoviny.

TECHNICKÁ SPECIFIKA
• Čisté přísady
• Zpracovatelná za studena i za tepla
• Transformuje se vodou → Okamžité emulgační (O/W) vlastnosti
• Uvolňuje lipofilní složku (Tricaprylin) v oplachovacích prášcích
• Toleruje široký rozsah pH (pH 4 – 8)
• Široká kompatibilita

je kompatibilní pro veganské použití

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: