Akce Efekt lupa
 

Olej ricínový LZS

61 hodnocení
 

Olej ricínový lisovaný za studena

SUROVINA PRO VÝROBU KOSMETIKY

Dostupnost Zvolte variantu Skladem Skladem
Varianta
Běžná cena 38 Kč 199 Kč od 38 Kč
Ušetříte 2 Kč (–5 %) 10 Kč (–5 %) 10 Kč (–5 %)
36 Kč 189 Kč od 36 Kč
31,30 Kč 164,35 Kč od 31,30 Kč bez DPH
   
Kategorie Kosmetické oleje
 

Surovina pro výrobu kosmetiky. V žádném případě se nejedná o kosmetický výrobek !!! 

Ricinový olej je především nenahraditelný při péči o poškozenou a namáhanou pokožku. Regeneruje, hydratuje a chrání před vnějším poškozením kůže.

 Ricínový olej se používá na:

  • péči o problémovou pleť
  • podporu růstu vlasů
  • podporu růstu řas a obočí
  • léčbu bradavic
  • silné projímadlo

RICÍNOVÝ OLEJ

  • Bezbarvá až žlutá olejovitá kapalina,
  • Hustota při 20 °C - cca. 960 g/cm3,
  • Hlavní podíl kys. ricinoolejová.
  • Použití - v kosmetice jako rozpouštědlo pigmentů.

Ricinový olej je rostlinný olej získávaný ze semen skopče obecného (ricinovníku). Ricinový olej je bezbarvá až velmi světle žlutá kapalina se slabou nebo žádnou chutí a pachem.

Podobné produkty

     
  • Olej z vlašských ořechů RAF Kód: 1122/120
    Skladem

    Olej z vlašských ořechů rafinovaný

    SUROVINA PRO VÝROBU DOPLŇKŮ STRAVY A KOSMETIKY

    55 Kč (–11 %)
    od 42,61 Kč bez DPH
    od 49 Kč
  • Olej dýňový lisovaný za studena Akce Kód: 1148/120
    Skladem

    Olej dýňový lisovaný za studena ze semen dýně olejné.

    SUROVINA PRO VÝROBU DOPLŇKŮ STRAVY A KOSMETIKY

    149 Kč (–7 %)
    od 120,87 Kč bez DPH
    od 139 Kč
  • Olej avokádový 120 ml Kód: 1327171641
    Skladem

    Avokádový olej 120 ml ZSL s následnou rafinací nejen pro kosmetické aplikace

    SUROVINA PRO VÝROBU DOPLŇKŮ STRAVY A KOSMETIKY


    60 Kč bez DPH
    69 Kč
       
  •  
  • Olej z meruňkových jader 120 ml Kód: 1327171891
    Skladem

    Olej z meruňkových jader ZSL s následnou rafinací 120 ml

    SUROVINA PRO VÝROBU KOSMETIKY

    79 Kč (–5 %)
    65,22 Kč bez DPH
    75 Kč
       
Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
P Avatar autora Kvalita oleje 05.08.2015 09:29
Dobrý den, je tento olej lisovaný za studena? Děkuji
Odpovědět
D Avatar autora 25.04.2014 19:22
Dobrý den, není tento olej jedovatý pro vnitřní užití? Děkuji
Odpovědět
Avatar autora Ricínový olej-jaký olej? 04.12.2013 18:10
Zdravím,je tento ricínový olej 100%tní a/nebo lisovaný za studena,nebo je to směs všeho možného. Děkuji za odpověď. :-)
Odpovědět
Avatar autora 03.09.2013 13:42
Je možné tento olej použít i na pročištovací ozdravné kůry-tedy vnitřně?
Odpovědět
L Avatar autora do mrazu a na řasy 05.02.2012 15:24
Ricinový olej je nejlepší mazadlo rukou, obličeje a jiných odkrytých částí těla do mrazu. Také se od pradávna používá na řasy, je totiž prokázané že po něm rostou a sílí.
Odpovědět
JV Avatar autora Re: do mrazu a na řasy 27.05.2012 17:39
doslechla jsem se ,že jse používá i do mýdla jako spěnovač.Je to pravda?.Moc tomu nevěřím.
J Avatar autora Re: Re: do mrazu a na řasy 23.10.2012 12:05
Ano, používá se do mýdel - vyráběných zmýdelňováním tuků, pro lepší pěnivost a zjemnění hotového mýdla.
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.