Olej avokádový RAF

Neohodnoceno Podrobnosti hodnocení

Avokádový olej rafinovaný je jemný kosmetický olej určený jako surovina pro výrobu domácí kosmetiky. Díky své dobré vstřebatelnosti a výživným vlastnostem se používá zejména do pleťových krémů, sér, balzámů, tělových olejů a regeneračních směsí. Olej s následnou rafinací pro kosmetické účely.

Varianta:
Dostupnost Skladem Skladem Skladem Zvolte variantu
Kód: 1188/120 1188/500 1188/250 Zvolte variantu
60 Kč 205 Kč 119 Kč od 60 Kč 53,57 Kč bez DPH 183,04 Kč bez DPH 106,25 Kč bez DPH od 53,57 Kč bez DPH
Olej avokádový RAF
Neohodnoceno Podrobnosti hodnocení
3 - Nabídka
ROZMANITÁ
NABÍDKA
2 - Kreativita
KVALITA
A KREATIVITA
1 -Poradenství
PROFESIONÁLNÍ
PORADENSTVÍ

Výživný rostlinný olej pro náročnější kosmetické receptury 
Avokádový olej rafinovaný je kvalitní rostlinná surovina získaná z plodů avokáda a upravená rafinací pro kosmetické použití. Díky tomuto procesu má jemnou vůni, světlou barvu a stabilnější vlastnosti při výrobě kosmetických produktů.

Patří mezi oblíbené oleje používané při výrobě přírodní kosmetiky, zejména tam, kde je potřeba vytvořit výživnější olejovou fázi. Je vhodný pro kombinaci s dalšími rostlinnými oleji, aktivními látkami i esenciálními oleji.

Ideální základ pro pleťové krémy, séra a regenerační oleje 
Avokádový olej se díky své konzistenci velmi dobře hodí do receptur zaměřených na intenzivní péči o pokožku. Používá se při výrobě pleťových sér, tělových olejů, balzámů, mastí i domácích krémů.

Výborně se kombinuje například s vitaminem E, kyselinou hyaluronovou, koenzymem Q10 nebo dalšími rostlinnými oleji. V kombinaci s mandlovým nebo arganovým olejem lze vytvořit luxusní olejové směsi pro domácí kosmetiku.

Surovina pro výrobu kosmetiky 
Světle žlutá olejovitá kapalina, surový olej obsahuje vitamíny A, D, E, B1 a B2, lecithin, karotenoidy a fytosteroly. Bod tuhnutí cca. 8 °C, hustota při 25 °C - cca. 0,916 g/cm3, hlavní podíl kys. olejová cca. 56%, kyselina palmitová cca. 20%, kys. linolová cca. 15%.
Velmi dobře se vstřebává do kůže, zvláště dobře je snášen zanícenou pokožkou. Podporuje regeneraci pokožky, má přirozený ochranný faktor cca. 3 - 4.

Hodnocení produktu

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Podobné produkty

olej z merunkovych jader lisovany za studena
od 57,02 Kč bez DPH
od 69 Kč
+ další
Kód: 1189/120
Kokosový tuk
od 34,82 Kč bez DPH
od 39 Kč
+ další
Kód: 1045/120
olej makadamiovy rafinovany
od 44,64 Kč bez DPH
od 50 Kč
+ další
Kód: 2437/120
olivový olej 3
od 58,04 Kč bez DPH
od 65 Kč
+ další
Kód: 3180/120
olej konopny lisovany za studena 120 ml
od 61,61 Kč bez DPH
od 69 Kč
+ další
Kód: 1149/120
olej mandlovy rafinovany 100
od 43,75 Kč bez DPH
od 49 Kč
+ další
Kód: 1168/120
Ricínový olej
od 34,82 Kč bez DPH
od 39 Kč
+ další
Kód: 1000/120ML
olej arganovy lisovany za studena bio
od 133,04 Kč bez DPH
od 149 Kč
+ další
Kód: 2431/50
dermofeel viscolid prirodni zahustovadlo do oleju
Novinka Tip
+ další
Kód: 3450/90
olej lneny lisovany za studena
od 33,04 Kč bez DPH
od 37 Kč
+ další
Kód: 1152/120
olej makadamiovy lisovany za studena
od 62,50 Kč bez DPH
od 70 Kč
+ další
Kód: 2434/120