Olej silikonový

Neohodnoceno Podrobnosti hodnocení

Silikonový olej je speciální kosmetická surovina používaná při výrobě moderní péče o pleť, tělo i vlasy. Je čirý, bez zápachu, má výborné kluzné vlastnosti a dodává kosmetickým výrobkům jemný sametový pocit. Využívá se například v krémech,  lubrikantech, mlécích, sérech, kondicionérech nebo masážních směsích.

Varianta:
Dostupnost Skladem Skladem Skladem Zvolte variantu
Kód: 3024/120 3024/100 3024/250 Zvolte variantu
69 Kč 469 Kč 125 Kč od 69 Kč 57,02 Kč bez DPH 387,60 Kč bez DPH 103,31 Kč bez DPH od 57,02 Kč bez DPH
Olej silikonový
Neohodnoceno Podrobnosti hodnocení
3 - Nabídka
ROZMANITÁ
NABÍDKA
2 - Kreativita
KVALITA
A KREATIVITA
1 -Poradenství
PROFESIONÁLNÍ
PORADENSTVÍ

Lehký kosmetický olej pro hedvábný pocit pokožky 
Silikonový olej patří mezi oblíbené suroviny v kosmetickém průmyslu díky své specifické struktuře a vlastnostem. Jedná se o čirou kapalinu bez zápachu, která se snadno roztírá a vytváří na pokožce jemný, hladký pocit.

Na rozdíl od klasických rostlinných olejů nezanechává výrazně mastný film a používá se především tam, kde je potřeba zlepšit texturu výrobku, roztíratelnost a výsledný kosmetický efekt.

Ideální přísada do krémů, sér a vlasové kosmetiky 
Silikonový olej se používá jako funkční složka při výrobě pleťových krémů, tělových mlék, deodorantů, tekutých mýdel nebo vlasových produktů. Pomáhá zlepšit skluz, pocit hebkosti a vzhled výsledného produktu.

Ve vlasové kosmetice se využívá například v kondicionérech a šamponech, kde přispívá k lepšímu rozčesávání, lesku a uhlazenému vzhledu vlasů. šamponům dává kondicionační vlastnosti, zvyšuje lesk a pružnost vlasů, ale také snižuje polétavost (šampony 2v1, krémové kondicionery). Dávkování 1 - 5%.

Surovina pro výrobu kosmetiky 
Čirá kapalina bez zápachu, viskozita v rozmezí 50 - 60 000 mm2/s, nerozpustný v polárních látkách, rozpustnýv běžných organických rozpouštědlech, vodoodpudivý, ale plyno a paropropustný, snižuje pěnivost. 
Při použití u tělové kosmetiky dává pocit hebkosti na pokožce a rychle se do ní vstřebává, dobře se roztírá (pleťové krémy a mléka, aerosoly, antiperspiranty a deodoranty, opalovací prostředky, tekutá mýdla a "2v1"). Dávkování 0,1 - 10%.

Hodnocení produktu

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Podobné produkty

olej ostropestrecovy lisovany za studena
od 25,89 Kč bez DPH
od 29 Kč
+ další
Kód: 1154/120
olivovy olej lzs virgin ep 9 0 spanelsko 2
od 43,75 Kč bez DPH
od 49 Kč
+ další
Kód: 8936/120
olej konopny lisovany za studena 120 ml
od 61,61 Kč bez DPH
od 69 Kč
+ další
Kód: 1149/120
Kokosový tuk
od 34,82 Kč bez DPH
od 39 Kč
+ další
Kód: 1045/120
olej avokadovy raf
od 53,57 Kč bez DPH
od 60 Kč
+ další
Kód: 1188/120
olej z merunkovych jader lisovany za studena
od 57,02 Kč bez DPH
od 69 Kč
+ další
Kód: 1189/120
Ricínový olej
od 34,82 Kč bez DPH
od 39 Kč
+ další
Kód: 1000/120ML
olej mandlovy lisovany za studena
od 70,54 Kč bez DPH
od 79 Kč
+ další
Kód: 1702/120
olej makadamiovy lisovany za studena
od 62,50 Kč bez DPH
od 70 Kč
+ další
Kód: 2434/120
olej makadamiovy rafinovany
od 44,64 Kč bez DPH
od 50 Kč
+ další
Kód: 2437/120
olivový olej 3
od 58,04 Kč bez DPH
od 65 Kč
+ další
Kód: 3180/120