Kód: 2644/1

Kyselina hyaluronová - Hyaluronát sodný 1300 kDa

8 hodnocení

Kyselina hyaluronová - Hyaluronát sodný 1300 kDa

Středněmolekulární - vhodný na výrobu gelu  

1% roztok je velmi viskozní

SUROVINA PRO VÝROBU KOSMETIKY

Zvolte variantu

Váha: 1 g
Skladem | 2644/1
145 Kč
99 Kč
81,82 Kč bez DPH
Váha: 5 g
Skladem | 2644/5
449 Kč
371,07 Kč bez DPH

Surovina pro výrobu kosmetiky. V žádném případě se nejedná o kosmetický výrobek !!! 

Středněmolekulární - vhodný na výrobu gelu  

1% roztok je velmi viskozní

 

Asi nejlepší produkt na našem webu. Produkt, který opravdu na první pohled funguje :-). Né nadarmo je označován jako elixír mládí. Jelikož ho každý z nás má v kůži, neexistuje na něj alergie!!!  Nejlepší na popáleniny, zraněnou a podrážděnou kůži, na vrásky. V následujících řádcích Vám dáme krátký návod na výrobu a použití.

Pro použití do kosmetiky rozmíchejte 1g hyaluronátu sodného ve 100 g  našeho premixu s označením 1% KH 902. který najdete také na našich stránkách. Premix se skládá z 99% demineralizované vody a 1% konzervantu KH 902. Do krémů, mýdel, šamponů a pod. přidávejte 1% - 5% tohoto jednoprocentního roztoku KH.. Váš výrobek bude silně hydratační, neboť hyalorunát sodný váže vodu až 100x víc než jiné přípravky. Tím pádem, trochu vymizí vrásky, jelikož se kůže naplní vodou.

Pro akutní kontaktní léčbu rozmíchejte 1g hyaluronátu ve 100 ml destilované a nebo čisté vody. V tomto případě nepoužívejte konzervant. Gel skladujte v ledničce a doba použití bude cca 2 dny. Že se kazí poznáte podle změny barvy a ztrátě viskozity. Takový gel už rozhodně nepoužívejte.

Aplikace:  Popáleniny ( zde se ukázalo, že rozhoduje hlavně rychlost aplikace ) odřeniny, záněty kůže, záněty sliznic (ústa, pochva) a nehojící se kožní vředy ( např. u cukrovky) Po aplikaci nastává okamžitá úleva od bolesti a hyalorunát podporuje bezjizvé hojení ran. Každý, kdo to dočetl až sem, tak ví, jaká bolest je drobná spálenina. Např. na kolenou od koberce :-)  Dále se používá pro léčbu "suchých očí" 0,1% roztok se používá jako úmělé slzy.

Návod na výrobu 1% kyseliny hyaluronové:

rozmíchejte 1g hyaluronátu sodného ve 100 g  našeho premixu s označením "1% KH 902". který najdete také na našich stránkách. Premix se skládá z 99% demineralizované vody a 1% konzervantu KH 902  Váš strejda Michal.

Vyzkoušejte  např. na pleťovou masku s kaolínem, panthenolem a extraktem z aloe vera.Já osobně přidávám 5% tohoto gelu a výsledky jsou hmatatelné. ( poznámka: nezkouším to na sobě, ale na dobrovolnících. Mě už nic nepomůže :-))

Ještě přidávám nějaké odkazy, pokud se chcete dozvědět víc:

http://www.biora.cz/kyselina-hyaluronova.html

http://www.elektrocoleti.cz/520-laserove-osetreni-kyselinou-hyaluronovou-hialurofrax.html?utm_source=sklik&utm_medium=cpc&utm_campaign=hialurofrax
 

Nízkomolekulární kyselina hyaluronová má nízkou molekulární hmotnost vyjádřenou jednotkami kDa nižšími jak 600 kDa.

Proniká do hloubky, do tzv. dermální vrstvy pokožky, funguje na buněčné úrovni uvnitř pokožky. Vzhledem ke své schopnosti, neudržuje v pokožce jen vodu, ale pomáhá i při obnově elastinu a kolagenu, které jsou odpovědné za pevnost a pružnost kůže. Je určena hlavně pro pleť zralejší, jako nevyhnutelná prevence stárnutí pleti, protože obnovuje pevnost a pružnost pleti, její hydrataci, odstraňuje povadlost pleti a vrásky, vrací kůži přirozenou barvu, zjemňuje projevy tzv. tmavých flíčků. Její použití je významné k léčbě běžných ran, odřenin, opruzenin, lehčích popálenin, spálenin od slunce, poranění a zánětů v dutině ústní, bércových vředů, ale i mnohem závažnějších poranění, z nichž ty kritické by mohly vést až k nekróze tkání. Po léčbě se vytváří minimální jizvy. Měla by být proto součástí každé lékárničky.

Středněmolekulární kyselina hyaluronová má molekulární hmotnost 600 kDa – 1500 kDa.

Vysokomolekulární kyselina hyaluronová díky své vysoké molekulární hodnotě vyšší jak 1600 kDa působí především na povrchu, a tak působí dobře u vysušené pleti, na léčení akné, u nečisté pleti a všude tam, kde je potřeba doplnit horní vrstvě vodu a intenzivně ji hydratovat. Tvoří film na povrchu kůže, ale nebrání jejímu dýchání a je lehká a prodyšná. Její účinek bývá okamžitě viditelný.

Dalton udávání hmotností biomolekul, jedna dvanáctina atomové hmotnosti uhlíku 12C, U jednotky dalton je obvyklé i používání předpon pro dekadické násobky ( např. kilodalton – kDa)

Analyzní certifikát rozklikněte v kartě SOUBORY

Popis se pro Vás připravuje

Kaolín, bílý jíl  přírodní
45 hodnocení
od 39 Kč
(od 32,23 Kč bez DPH)

Kaolín, bílý jíl  přírodní SUROVINA PRO VÝROBU KOSMETIKY

Skladem 
Kód: 1372330419
Vyživující olejové sérum s retinolem 30ml
Tip
126 hodnocení
235 Kč
189 Kč
(–20 %)
(156,20 Kč bez DPH)

Předčasné stárnutí, únava a stres. Pomalé, ale neúprosné působení času...

Skladem 
Detail
Kód: 1607
Kyselina hyaluronová - Čisté 1% serum  30 ml
Tip
201 hodnocení
149 Kč
121 Kč
(–19 %)
(100 Kč bez DPH)

Pro všechny typy pleti, na přímé použití a nebo jako surovina do dalších...

Skladem 
Detail
Kód: 211613

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.