Kyselina hyaluronová - Treme-HA®

Kód: 6345/1 G 6345/5 G Zvolte variantu
Akce
9 hodnocení
129 Kč 579 Kč od 129 Kč 106,61 Kč bez DPH 478,51 Kč bez DPH od 106,61 Kč bez DPH
Skladem Skladem Zvolte variantu
Varianta

Kyselina hyaluronová rostlinného původu pro výrobu masek, krémů, emulzí, tonerů a další kosmetiky nazývaná také polysacharid tremella. Je získávaný z plodnic  houby tremella, jejích spor nebo fermentačního roztoku spor tremella (popis níže). Účinný pro hydrataci, anti-aging, antioxidaci, zlepšení pocitu na pokožce. Když se přidá do produktů péče o pleť může přinést zjevný pocit lubrikace a dodat pleti hydratovaný a svěží pocit bez suchosti a pnutí. Používáním se podporuje regenerace pokožky, zpomaluje se stárnutí kůže a také se opravuje sluncem nebo UV zářením poškozená pokožka.

Bílý nebo téměř bílý prášek rozpustný ve vodě.

Je to zatím jediný hydratační přípravek rostlinného původu v průmyslu kosmetických surovin s molekulovou hmotností přes 1 000 KDa - středně- vysokomolekulární HA.

Vhodná pro vegany.

Detailní informace

Detailní popis produktu

SUROVINA PRO VÝROBU KOSMETIKY

Fyzikálně-chemické vlastnosti: vzhled kyseliny hyaluronové rostlinného původu je bílý nebo téměř bílý prášek, snadno absorbuje vlhkost, je rozpustný ve vodě, snadno se disperguje v glycerinu a propylenglykolu, nerozpustný v organických rozpouštědlech, jako je ethanol a aceton.

Ve srovnání s kyselinou hyaluronovou má lepší účinnost v mnoha aspektech, jako je vysoká hydratační účinnost, antioxidace, anti-aging, zlepšení na dotek pokožky, zahušťování a emulgace.

Pro použití do kosmetiky Přidávejte do vodní fáze výrobku v dávkování cca 0.1 - 1 g na 100g  hotového výrobku.

Účinnost produktu :

1. Účinná hydratace: může výrazně zvýšit hydratační schopnost kožních buněk, zvýšit obsah vody ve stratum corneum a vytvořit vrstvu výživného, ​​vodu uzamykajícího ochranného filmu s určitou tloušťkou pro snížení perkutánní ztráty vody. Má dvojí účinnost zadržování vody a zámku.
2. Antioxidace a anti-aging: má určitou schopnost vychytávat superoxidové radikály a hydroxylové radikály a může inhibovat stárnutí buněk inhibicí peroxidace buněčných lipidů, aby se zvýšila vitalita kožních buněk, aby se podpořila regenerace pokožky, zpomalilo se stárnutí pokožky.
3. Zlepšení pocitu na pokožce: Treme HA® je vysokomolekulární polymer s dobrou afinitou k pokožce a viskozitou. Když se přidá do produktů péče o pleť pro aplikaci, může přinést zjevný pocit lubrikace a dodat pleti hydratovaný a svěží pocit bez suchosti a pnutí.

Doporučené dávkování: 0,01%-0,5%
Použití: rozpustný ve vodě, lze přidat přímo do vodní fáze, nerozpustný v organických rozpouštědlech, jako je ethanol a aceton
Rozsah použití: vhodný zejména pro esence, masky, krémy, emulze, tonery a další kosmetiku 

Registrační číslo CAS : 778577-37-0

INCI: Tremella  Fuciformis Polysaccharide

pH: 7

Tremella  (Rosolovka ) je jedna z nejoblíbenějších hub Číny a Japonska nejen v kuchyni, ale také v léčitelství. Obsahuje vysoké procento minerálů a stopových prvků. Obsažené polysacharidy stimulují imunitní systém, mají protizánětlivý a antialergický efekt.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: