Olej mandlový lisovaný za studena

Neohodnoceno Podrobnosti hodnocení

Mandlový olej lisovaný za studena je jeden z nejoblíbenějších rostlinných olejů používaných při výrobě domácí kosmetiky. Díky své jemnosti a univerzálnímu použití je vhodný pro výrobu pleťových sér, krémů, masážních směsí, vlasové kosmetiky i dětských kosmetických přípravků.

Varianta:
Dostupnost Skladem Momentálně nedostupné Skladem Zvolte variantu
Kód: 1702/120 1702/500 1702/250 Zvolte variantu
79 Kč 259 Kč 149 Kč od 79 Kč 70,54 Kč bez DPH 231,25 Kč bez DPH 133,04 Kč bez DPH od 70,54 Kč bez DPH
Olej mandlový lisovaný za studena
Neohodnoceno Podrobnosti hodnocení
3 - Nabídka
ROZMANITÁ
NABÍDKA
2 - Kreativita
KVALITA
A KREATIVITA
1 -Poradenství
PROFESIONÁLNÍ
PORADENSTVÍ

Univerzální kosmetický olej pro domácí i profesionální výrobu 
Mandlový olej lisovaný za studena se získává ze sladkých mandlí šetrným mechanickým lisováním bez použití vysokých teplot. Díky tomu si zachovává svůj přirozený charakter a patří mezi nejpoužívanější rostlinné oleje v kosmetice. Je ceněn především pro svou lehkou konzistenci, snadnou vstřebatelnost a široké možnosti použití v kosmetických recepturách.

Velmi dobře se kombinuje s dalšími aktivními látkami a je vhodný jak pro začátečníky, tak pro pokročilé výrobce domácí kosmetiky.

Ideální základ pro séra, krémy, masážní oleje i vlasovou péči 
Mandlový olej patří mezi nejuniverzálnější kosmetické oleje. Používá se při výrobě pleťových sér, tělových olejů, krémů, balzámů, masážních směsí i vlasových produktů. Díky neutrálnímu charakteru je ideálním nosným olejem pro esenciální oleje a další aktivní kosmetické složky.

Velmi dobře funguje v kombinaci s vitamínem E, koenzymem Q10, kyselinou hyaluronovou, kolagenem nebo hedvábnými proteiny. Proto patří mezi základní stavební suroviny domácí přírodní kosmetiky.

Mandlový olej je dobrým masážním olejem zejména na natažené svaly a vazy, pomáhá na kožní spáleniny, otoky, ošetřuje hrubou, popraskanou a suchou kůži, ekzémy a akné. Olej sladkých mandlí se rovněž používá při masážích posilujících nervy. V kosmetice se přidává do dětských přípravků, zklidňujících opruzenou pokožku.  Jako vlasové tonikum působí nejen na pokožku hlavy a lupy, ale je také výborný pro mozek (podle ajurvédy zlepšuje paměť, inteligenci a rychlé uvažování).

Mandlový olej se používá zejména ve studené kuchyni k přípravě salátu, dresingů a pro zjemňování jídel. 

Hodnocení produktu

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Podobné produkty

olej ostropestrecovy lisovany za studena
od 25,89 Kč bez DPH
od 29 Kč
+ další
Kód: 1154/120
jojobový olej
od 50,41 Kč bez DPH
od 61 Kč
+ další
Kód: 1486/50
olivový olej 3
od 58,04 Kč bez DPH
od 65 Kč
+ další
Kód: 3180/120
olej avokadovy raf
od 53,57 Kč bez DPH
od 60 Kč
+ další
Kód: 1188/120
Ricínový olej
od 34,82 Kč bez DPH
od 39 Kč
+ další
Kód: 1000/120ML
drozdi saft instant
od 52,68 Kč bez DPH
od 59 Kč
+ další
Kód: 1107/100
Kokosový tuk
od 34,82 Kč bez DPH
od 39 Kč
+ další
Kód: 1045/120
olej arganovy lisovany za studena bio
od 133,04 Kč bez DPH
od 149 Kč
+ další
Kód: 2431/50
dermofeel viscolid prirodni zahustovadlo do oleju
Novinka Tip
+ další
Kód: 3450/90
olej dynovy lisovany za studena 120 ml
od 75,89 Kč bez DPH
od 85 Kč
+ další
Kód: 1148/120
olej konopny lisovany za studena 120 ml
od 61,61 Kč bez DPH
od 69 Kč
+ další
Kód: 1149/120