Tea tree

Kód: 658/100G 658/35G Zvolte variantu
Novinka
56 hodnocení
329 Kč 129 Kč od 129 Kč 271,90 Kč bez DPH 106,61 Kč bez DPH od 106,61 Kč bez DPH
Skladem Skladem Zvolte variantu
Varianta

Tea tree olej

SUROVINA PRO VÝROBU KOSMETIKY

Detailní informace

Detailní popis produktu

Surovina pro výrobu kosmetiky.

Antiseptický olej do medikamentů a kosmetiky

Pro své jedinečné vlastnosti velmi oblíbený olej specifické kafrové vůně. Přidává se do olejové fáze výrobku.

Nevyplňujte toto pole:
B Avatar autora dotaz 01.12.2015 23:16
Dobrý den, prosím kdy budete prodávat tea tree za těch 99,-? Děkuji předem za info. Blanche
Odpovědět
L Avatar autora 19.07.2015 21:47
Zdravím.Kooupila jsem od vás tento tea tree olej,ale píšete,že je možné jej použít do kosmetiky. Právě jsem si vyrobila zubní pastu,zubní olej a zubní vodu,ale nemohu jej tam dát. Nebo ano?Je tento olej vhodný do ústní hygieny,je lisovaný za studena a je silně antibakteriální,jako ostatní oleje za studena lisované,které neublíží zubům? Děkuji za co nejrychlejší odpověď.Lenka
Odpovědět
M Avatar autora Re: 01.11.2016 12:34
Myslím, že tento olej se vyrábí destilací a již 6% koncentrát způsobuje kožní problémy.... Nejspíš je potřeba si něco o tomto výrobku i rostlině nastudovat.