Arganový olej lisovaný za studena BIO

68 hodnocení
 

Arganový olej lisovaný za studena BIO

SUROVINA PRO VÝROBU KOSMETIKY

Dostupnost Zvolte variantu Skladem Skladem
Varianta
149 Kč 289 Kč od 149 Kč
129,57 Kč 251,30 Kč od 129,57 Kč bez DPH
   
Kategorie Kosmetické oleje
 

Surovina pro výrobu kosmetiky. V žádném případě se nejedná o kosmetický výrobek !!! 

 

Velmi široký okruh využití

Jak ůčinkuje na pleť a pokožku

- silný antioxidační účinek (obsahuje vitamín E - skvělý na stárnoucí pleť)

- podporuje tvorbu kolagenu a elastinu v pokožce - vyhlazování vrásek

- hydratuje a vyživuje pokožku do hloubky - hebká pleť

- snižuje tvorbu kožního mazu

- působí příznivě na akné, lupénku, záněty pokožky, popáleniny

Jak ůčinkuje na vlasy

- výživa vlasů od kořínků po konečky - zesílení vlasů

- vysoký obsah vitamínu E a vyšších mastných kyselin vyživuje kořínky vlasů

Jak ůčinkuje na nehty

- vysoký obsah vitamínu E má silně regenerační účinek

- pozitivně působí proti třepení nehtů

POUŽITÍ V KUCHYNI

- používá se stejně jako olivový olej - vynikající ve studené kuchyni (saláty, pomazánky)

- výrazně snižuje hodnoty "špatného" cholesterolu a zároveň zvyšuje hodnoty "dobrého" cholesterolu

- účinně působí proti vysokému krevnímu tlaku, kardiovaskulárními chorobami (ateroskleróze)

- snižuje obsah cukru v krvi

 

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.