Makadamiový olej lisovaný za studena

21 hodnocení
 

Makadamiový olej lisovaný za studena

SUROVINA PRO VÝROBU KOSMETIKY

Dostupnost Zvolte variantu Skladem Momentálně nedostupné
Varianta
89 Kč 230 Kč od 89 Kč
77,39 Kč 200 Kč od 77,39 Kč bez DPH
   
Kategorie Kosmetické oleje
 

Surovina pro výrobu kosmetiky. V žádném případě se nejedná o kosmetický výrobek !!! 

Jak ůčinkuje na pokožku

- silný antioxidační účinek (obsahuje vitamín E - skvělý na stárnoucí pleť)

- podporuje tvorbu kolagenu a elastinu v pokožce - vyhlazování vrásek

- hydratuje a vyživuje pokožku do hloubky - hebká pleť

Jak ůčinkuje na vlasy

- výživa vlasů od kořínků po konečky - zesílení vlasů

- vysoký obsah vitamínu E a vyšších mastných kyselin vyživuje kořínky vlasů

VHODNÝ DO MASÁŽNÍCH SMĚSÍ - VHODNÝ NA DĚTSKOU KOSMETIKU

 

POUŽITÍ V KUCHYNI

- používá se podobně jako olivový olej - vynikající ve studené kuchyni (saláty, pomazánky, polévky)

- snižuje hodnoty "špatného" cholesterolu 

 

 

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.