Makadamiový olej rafinovaný

3 hodnocení
 

Makadamiový olej rafinovaný

SUROVINA PRO VÝROBU KOSMETIKY

Dostupnost Zvolte variantu Skladem Skladem
Varianta
70 Kč 172 Kč od 70 Kč
60,87 Kč 149,57 Kč od 60,87 Kč bez DPH
   
Kategorie Kosmetické oleje
 

Surovina pro výrobu kosmetiky.

Jak ůčinkuje na pokožku

- silný antioxidační účinek (obsahuje vitamín E - skvělý na stárnoucí pleť)

- podporuje tvorbu kolagenu a elastinu v pokožce - vyhlazování vrásek

- hydratuje a vyživuje pokožku do hloubky - hebká pleť

Jak ůčinkuje na vlasy

- výživa vlasů od kořínků po konečky - zesílení vlasů

- vysoký obsah vitamínu E a vyšších mastných kyselin vyživuje kořínky vlasů

VHODNÝ DO MASÁŽNÍCH SMĚSÍ - VHODNÝ NA DĚTSKOU KOSMETIKU

Rafinovaný olej - Surový olej obsahuje řadu nežádoucích látek, které se odstraňují v procesu rafinace. Rafinací však nazýváme obecně technologický postup, kterým se čistí vstupní surovina jakéhokoliv původu. Procesu rafinace se nejvíce vytýká vysoká teplota (nad 180 °C) při odstraňování nežádoucích pachových složek. Proces však probíhá ve vakua a k oxidaci oleje v podstatě nedochází. Rafinací se olej zbavuje zbytků mechanických nečistost, buněčných tkání, bílkovin a sacharidů, vody, doprovodných látek, př. stopy pesticidů, těžkých kovů, dalších kontaminantů, jenž přešly z životního prostředí, barevných látky (např. chlorofyl), které negativně ovlivňují chuťové vlastnosti oleje, zbytkových částí buněk semen, které obsahují lipolytické enzymy, jenž z tuku uvolňují volné mastné kyseliny a zhoršují jeho jakost.

 

 

 

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: