Kosmetický glycerin 99,5% PHARMA

Kód: 984/60M 984/500 984/L Zvolte variantu
147 hodnocení
59 Kč 99 Kč 169 Kč od 59 Kč 48,76 Kč bez DPH 81,82 Kč bez DPH 139,67 Kč bez DPH od 48,76 Kč bez DPH
Skladem Skladem Skladem Zvolte variantu
Varianta

Kosmetický glycerin 99,5%

SUROVINA PRO VÝROBU KOSMETIKY

Detailní informace

Detailní popis produktu

Surovina pro výrobu kosmetiky. 

Princip fungování glycerinu

Pro zvlhčování pokožky a sliznic je nutné použít glycerin ve zředěném stavu, aby vázal atmosférickou vlhkost a přenášel ji do nich - čistý glycerin naopak váže vlhkost z pokožky na sebe a tím pokožku vysušuje.  Dávkování do 5% zvlhčuje pokožku, při vyším než 10% naopak vysušuje.

Kosmetický glycerin 99,5%  60ml (pharma kvalita)  je jedna z nejčastěji používaných surovin v kosmetickém průmyslu. Do mýdel, šamponů, krémů a pod. 

INCI : glycerin

Určen k dalšímu zpracování. Není určen k vnitřnímu užití.

Nevyplňujte toto pole:
M Avatar autora Mýdlo 12.04.2016 06:26
Je tento glycerin vhodný jako surovina na výrobu mýdla? Děkuji
Odpovědět