Kód: 3609 | Značka: SALOOS

Bio arnikový olejový extrakt - 50 ml

Neohodnoceno
124 Kč 102,48 Kč bez DPH
Skladem

Arnika vyniká především regeneračními a zklidňujícími účinky na pokožku se sklonem k otokům, výronům, pohmožděninám a modřinám. Extrakt je vhodný k masáži kůže namožených částí těla, mimořádně vhodný nejen pro sportovce, ale i po zvýšené námaze. Před sportovním výkonem prohřívá a prokrvuje, po fyzické zátěži naopak pokožku regeneruje.

Čistý přírodní bioprodukt, bez obsahu syntetických konzervačních, barvicích a vonných látek.

certifikát  CPK bio

Kategorie: KOSMETIKA . produkty pro kosmetiku
Hmotnost: 0.06 kg

Olejové bio extrakty poskytují suché a problematické pokožce dokonalý komfort. Jejich základem jsou rostlinné bio oleje lisované za studena a vysoce koncentrované výtažky z nejkvalitnějších bylin. Vysoký obsah účinných bioaktivních látek zaručuje při pravidelném používání maximální účinek. Extrakty pokožku zvláčňují, pomáhají zachovat její pružnost a elasticitu. Napomáhají pokožce k její regeneraci po zhojených drobných poraněních, jizvách, pohmožděninách atd. Jejich aplikace se výborně osvědčila například na kůži po zhojených popáleninách.  

Jak se olejový extrakt získává?

 

Proces výroby extraktů se nazývá macerace neboli vyluhování a probíhá pod nejpřísnějším dohledem. Přípravu extraktů lze popsat jako přelití celých rostlin nebo jejich určitých vybraných částí (kořenů, květů, listů, stonků) dostatečným množstvím vhodného oleje. Ideální jsou rostlinné oleje listované za studena a bio oleje. Takto připravená směs se ponechává nejméně 3 až 4 týdny macerovat, po tuto dobu je nutné ji několikrát promíchat. V průběhu macerace se do oleje vyloučí účinné bioaktivní látky z bylin. Nosný olej tak získává specifické terapeutické vlastnosti a účinky, zároveň mění zabarvení a přijímá charakteristické aroma dané rostliny. Vzniklý výluh se po ukončení extrakce filtruje, čímž se oddělí pevné části rostlin. Takto připravený olejový extrakt se může používat zevně anebo jako součást masážních olejů, krémů a gelů.

Certifikovaná přírodní kosmetika – tedy CPK. Certifikát vycházející ze standardů francouzské společnosti Ecocert zaručuje, že výrobek neobsahuje syntetické sloučeniny a látky škodlivé organismu.

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: