Sezamový olej LZS

1 hodnocení
 

Sezamový olej, lisovaný za studena je určený jak jako surovina do kosmetiky, vhodný na výrobu masážních olejů, tak i jako potravinový doplněk.

Dostupnost Zvolte variantu Skladem Skladem Skladem
Varianta
Běžná cena - 41 Kč - od 41 Kč
Ušetříte - 2 Kč (–5 %) - 2 Kč (–5 %)
125 Kč 39 Kč 225 Kč od 39 Kč
103,31 Kč 33,91 Kč 195,65 Kč od 33,91 Kč bez DPH
   
Kategorie OLEJ
 

Sezamový olej má bohaté regenerační účinky, je používán jak v kuchyni do salátů a k fritování, tak jako kosmetická surovina pro zvláčnění a hydrataci pokožky.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.