* Perníkové koření - Parfém

Neohodnoceno
 

Parfém, surovina pro výrobu kosmetiky. Vhodná do  svíček, mýdel, olejů i do aromalamp a solí. ( ilustrativní obrázek)

Dostupnost Zvolte variantu Momentálně nedostupné Momentálně nedostupné
Varianta
29 Kč 79 Kč od 29 Kč
23,97 Kč 65,29 Kč od 23,97 Kč bez DPH
   
Kategorie Parfémy do kosmetiky, mýdel, svíček, gelů, olejů, solí
 

Rozpustné v olejích, lihu i ve vodě. 

Dávkování : 0,1 - 1% hmotnostního podílu.

Příklad:  při dávkování 0,5% do 1l aplikujeme 5ml vůně.

Nepoužívejte je neředěné na pokožku. Před používáním se vždy seznamte se všemi účinky parfému.

Dávkujte do vosku těsně před odléváním svíček, nepřekračujte teplotu vosku cca 70 stupňů Celsia.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.