Kód: 1686

MITHON 50g

4 hodnocení
35 Kč 39 Kč Sleva 10 % 28,93 Kč bez DPH
Skladem

MITHON 50g

SUROVINA PRO VÝROBU KOSMETIKY

Kategorie: Konzervanty
Hmotnost: 0.09 kg

Surovina pro výrobu kosmetiky. V žádném případě se nejedná o kosmetický výrobek !!! 

Oblíbený konzervant do oplachové kosmetiky. To je do mýdel, prostředků na nádobí, šamponů, kondicionérů a pod. Nesmí se používat do kontaktní kosmetiky jako jsou pleťová mléka, krémy a pod. Dávkování je jedno promile. Pro ty, co nedávali ve škole pozor je to 1g na 1000g výrobku.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora ??? 10.02.2016 12:31
Prosím Vás proč se nesmí používat do kontaktní kosmetiky? Jmenovkyně se ptala na totéž, ale nenašla jsem tu odpověď. Díky.
Odpovědět
Avatar autora 30.07.2015 12:07
Proč se nesmí přidávat do kontaktní kosmetiky a do mýdel ano?? Děkuji za vysvětlení..
Odpovědět