• 1 z 2
 

Kokosový tuk

130 hodnocení
 

Kokosový tuk bod tání 23-26 °C

SUROVINA PRO VÝROBU DOPLŇKŮ STRAVY A KOSMETIKY

Dostupnost Zvolte variantu Skladem Skladem Skladem Skladem u dodavatele
Varianta
29 Kč 129 Kč 399 Kč 689 Kč od 29 Kč
25,22 Kč 112,17 Kč 346,96 Kč 599,13 Kč od 25,22 Kč bez DPH
   
Značka FABIO
Kategorie Kosmetické oleje
 

Surovina pro výrobu doplňků stravy a kosmetiky. V žádném případě se nejedná o kosmetický výrobek !!! 

Kokosový olej je získávaný z dužiny kokosových ořechů. Tento olej patří mezi nejuniverzálnější potraviny s příznivým účinkem na zdraví. Jednak se řadí mezi oblíbené oleje používané při vaření, ale má i další možnosti využití, jako například v přírodní medicíně nebo kosmetice. Lze ho použít např. jako balzám na rty.

Účinky výrobku v kosmetice:

  • ideální péče o pleť, tělo a vlasy
  • účinný na celulitidu i hubnutí
  • výborný masážní olej
  • intenzivně hydratuje, chrání a přirozeně regeneruje
  • vhodný i pro velmi citlivou a alergicky reagující pokožku dětí i dospělých
  • snadno se vstřebává a nezanechává nepříjemný pocit mastnoty
  • je bohatý na antioxidační látky, které pomáhají organismu vypořádat se s působením volných radikálů a zpomalují tak proces stárnutí
  • má neobyčejné vlastnosti v kosmetice, používá se pro vlasové zábaly, ale i v péči o pleť. Spolu s výtažky z květin zázračně vyživují!
  • stimuluje přirozené regenerační procesy buněk a tím podporuje schopnost pleti obnovit se vlastními silami.

Péče o vlasy: obnovuje proteinovou strukturu narušených vlasů. Dodává vlasům elasticitu a předchází jejich poškození. Naneste na celé délky vlasů, lze zakrýt nahřátým ručníkem. Nechte působit 30 minut či přes noc.

Péče o pleť: omlazuje a vyživuje suchou a stárnoucí pleť, chladí zanícenou pokožku. Regeneruje pokožku spálenou sluncem, lehká poranění a popraskané rty. Zjemňuje a vyživuje suché ruce a chodidla.

V potravinářství:

  • výborný na vaření, pečení i do studené kuchyně
  • podporuje trávení a správnou činnost metabolismu
  • neoxiduje a je stabilní i při vysokých teplotách
  • neobsahuje cholesterol
  • jídlům dodává lahodnou chuť a punc exotiky

KOKOSOVÝ OLEJ RAFINOVANÝ BP93  vhodný zejména pro kosmetické účely.
Bílá až nažloutlá lehce tající hmota, bod tání 23 - 26 °C, bod zakouření (°C kdy se olej začne přepalovat): 160 – 200 °C. Hustota při 40 °C - cca. 0,915 g/cm3, hlavní podíl kys. laurinová cca 47 % , kys. myristová cca. 1 8%.

Skladování:

Skladujte do 20 C, chraňte před přímým slunečním světlem.
 

Podobné produkty

     
  • Bambucké máslo - Shea butter Kód: 996/120
    Skladem

    Bambucké máslo - Shea butter (rafinované)

    Současný hit, přírodní produkt. Hojně využíváno jako surovina pro výrobu mastí, balzámů...

    SUROVINA PRO VÝROBU KOSMETIKY


    od 31,30 Kč bez DPH
    od 36 Kč
Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
M Avatar autora 04.05.2016 23:05
Prosím je tento olej vhodný používat při kosmetické masáži obličeje? Děkuji
Odpovědět
L Avatar autora kokosový olej 13.10.2015 22:26
Dobrý den, prosím o vysvětlení jaký je rozdíl mezi olejem lisovaným za studena a rafinovaným - konkrétně se mi jedná o tento kokosový.
Odpovědět
T Avatar autora 01.11.2014 13:46
Dobrý den, obracím se na vás s dotazem, objednala jsem u vás tento kokosový olej za účelem výroby kosmetiky. Je vhodný i do potravin? Např. pro výrobu ledové čokolády? Děkuji za odpověď a za olej. :) Tereza
Odpovědět
E Avatar autora 13.09.2014 10:26
Dobrý den, jde o olej za studena lisovaný?
Odpovědět
ML Avatar autora 13.09.2014 10:55
Ne, jedná se o rafinádu.
Avatar autora 11.05.2014 14:20
Dobrý den, je tento olej jedlý?
Odpovědět
ML Avatar autora 11.05.2014 14:39
Ano je...
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.