Kód: 1045/120

Olej kokosový

102 hodnocení

Olej kokosový

SUROVINA PRO VÝROBU DOPLŇKŮ STRAVY A KOSMETIKY

Kategorie: Kosmetické oleje

Zvolte variantu

Balení: 120 ml
Skladem | 1045/120
32 Kč
27,83 Kč bez DPH
Balení: 1000 ml
Skladem | 1045/100
129 Kč
112,17 Kč bez DPH
objem: 5 l
Skladem | 1045/5L
499 Kč
433,91 Kč bez DPH
objem: 10 l
Skladem | 1045/10L
935 Kč
813,04 Kč bez DPH

Surovina pro výrobu doplňků stravy a kosmetiky. V žádném případě se nejedná o kosmetický výrobek !!! 

Účinky kosmetického oleje v kosmetice:

  • ideální péče o pleť, tělo a vlasy
  • účinný na celulitidu i hubnutí
  • výborný masážní olej
  • intenzivně hydratuje, chrání a přirozeně regeneruje
  • vhodný i pro velmi citlivou a alergicky reagující pokožku dětí i dospělých
  • snadno se vstřebává a nezanechává nepříjemný pocit mastnoty
  • je bohatý na antioxidační látky, které pomáhají organismu vypořádat se s působením volných radikálů a zpomalují tak proces stárnutí
  • má neobyčejné vlastnosti v kosmetice, používá se pro vlasové zábaly, ale i v péči o pleť. Spolu s výtažky z květin zázračně vyživují!
  • stimuluje přirozené regenerační procesy buněk a tím podporuje schopnost pleti obnovit se vlastními silami.

Péče o vlasy: obnovuje proteinovou strukturu narušených vlasů. Dodává vlasům elasticitu a předchází jejich poškození. Naneste na celé délky vlasů, lze zakrýt nahřátým ručníkem. Nechte působit 30 minut či přes noc.

Péče o pleť: omlazuje a vyživuje suchou a stárnoucí pleť, chladí zanícenou pokožku. Regeneruje pokožku spálenou sluncem, lehká poranění a popraskané rty. Zjemňuje a vyživuje suché ruce a chodidla.

V potravinářství:

  • výborný na vaření, pečení i do studené kuchyně
  • podporuje trávení a správnou činnost metabolismu
  • neoxiduje a je stabilní i při vysokých teplotách
  • neobsahuje cholesterol
  • jídlům dodává lahodnou chuť a punc exotiky

 

KOKOSOVÝ OLEJ RAFINOVANÝ BP93  vhodný zejména pro kosmetické účely.
Bílá až nažloutlá lehce tající hmota, bod tání 23 - 26 °C , hustota při 40 °C - cca. 0,915 g/cm3, hlavní podíl kys. laurinová cca 47 % , kys. myristová cca. 1 8%.

D - panthenol  35 ml
29 hodnocení
79 Kč
63 Kč
(–20 %)
(52,07 Kč bez DPH)

D - panthenol 35 ml Je jedním z nejrozšířenějších vitamínů. Pomáhá vyživovat vlasy, nehty a pokožku. Hodí se do pleťových masek, mýdel, šamponů, hydratačních krémů a pod. SUROVINA PRO VÝROBU KOSMETIKY

Skladem 
Detail
Kód: 1326649371
17 hodnocení
49 Kč
39 Kč
(–20 %)
(32,23 Kč bez DPH)

Vitamín E 5g čistý vodorozpustný pro kosmetiku i potravinové doplňky SUROVINA PRO VÝROBU DOPLŇKŮ STRAVY A KOSMETIKY

Skladem 
Detail
Kód: 1326653149
Bambucké máslo - Shea butter
77 hodnocení
od 36 Kč
(od 31,30 Kč bez DPH)

Bambucké máslo - Shea butter (rafinované) Současný hit, přírodní produkt. Hojně využíváno jako surovina pro výrobu mastí, balzámů... SUROVINA PRO VÝROBU KOSMETIKY

Skladem 
Kód: 996/120
Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora 04.05.2016 23:05
Prosím je tento olej vhodný používat při kosmetické masáži obličeje? Děkuji
Odpovědět
Avatar autora kokosový olej 13.10.2015 22:26
Dobrý den, prosím o vysvětlení jaký je rozdíl mezi olejem lisovaným za studena a rafinovaným - konkrétně se mi jedná o tento kokosový.
Odpovědět
Avatar autora 01.11.2014 13:46
Dobrý den, obracím se na vás s dotazem, objednala jsem u vás tento kokosový olej za účelem výroby kosmetiky. Je vhodný i do potravin? Např. pro výrobu ledové čokolády? Děkuji za odpověď a za olej. :) Tereza
Odpovědět
Avatar autora 13.09.2014 10:26
Dobrý den, jde o olej za studena lisovaný?
Odpovědět
Avatar autora 13.09.2014 10:55
Ne, jedná se o rafinádu.
Avatar autora 11.05.2014 14:20
Dobrý den, je tento olej jedlý?
Odpovědět
Avatar autora 11.05.2014 14:39
Ano je...