Glycerol 85% - glycerin

7 hodnocení
 

Glycerol 85% Ph.Eur (glycerin ). Surovina na výrobu kosmetiky, pharma kvalita.  Surovina pro výrobu domácí dezinfekce, kosmetiky, do mýdel, šamponů, krémů a pod. 

Rozpustný ve vodě a alkoholech. Veganský. INCI název: Glycerin

INCI název: Glycerin

 

Dostupnost Zvolte variantu Skladem Skladem
Varianta
99 Kč 65 Kč od 65 Kč
81,82 Kč 53,72 Kč od 53,72 Kč bez DPH
   
Kategorie Kosmetický glycerin
 

Čirá, bezbarvá až téměř bezbarvá, sirupovitá, na omak mastná, silně hygroskopická kapalina. Je mísitelný s vodou a ethanolem, těžce rozpustný v acetonu, prakticky nerozpustný v tucích a éterických olejích.

Skladování: Chránit před světlem, skladovat v těsně uzavřených obalech, pokud možno co nejvíce naplněných.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.