Jogurtová kultura GBio BY39
Jogurtová kultura s probiotiky - 1bal kultury na 100 l mléka. Mlékárenské kultury na výrobu jogurtů.
K těmto kulturám se nepřidává sušené mléko ani žádná zahušťovadla. Výsledný jogurt je husté konzistence.
100 l kultury jogurtové jsou v mateční kvalitě vhodné pro přímé očkování nebo pro výrobu zákysu. Zákysu se přidává 2% - 4%.
Obsah: Laktobacillus bulgaricus, Streptococcus thermophilus, Bf. Komplex, kmeny jsou použité z přírodních zdrojů a nejsou geneticky modifikovány.
Kultury pro přípravu jogurtu BY37 na 100L přímého očkování nebo technického zákysu.
1 Balení na 100 l mléka.
Návod:
Mléko se zpasterizuje na 95 °C a prudce se zchladí na 38 °C, potom se přidá 1 sáček kultur a důkladně se promíchá, až se kultury rozpustí. Takto zaočkované mléko se rozleje do čistých obalů a nechá se kvasit při teplotě 38 °C po dobu 8-10h, bez míchání. Teplota se udržuje v thermoboxu na 38°C. Pak se zchladí na 10°C v lednici asi tak 12h, takto zchlazený jogurt je vhodný ke konzumaci.
Uchování:0-10°C, není povoleno uchovávat otevřené sáčky.
Datum spotřeby na obalu.
Vyrobeno v Buharsku, Genesis Lab. Sofia
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.