Jogurtová kultura GBio BY39

Neohodnoceno

Jogurtová kultura s probiotiky - 1bal kultury na 100 l mléka. Mlékárenské kultury na výrobu jogurtů.

Dostupnost Skladem
339 Kč –14 % 289 Kč 238,84 Kč bez DPH
Jogurtová kultura GBio BY39
Neohodnoceno
Jogurtová kultura GBio BY39
339 Kč –14 %
1 -Poradenství
PROFESIONÁLNÍ
PORADENSTVÍ
2 - Kreativita
KVALITA
A KREATIVITA
3 - Nabídka
ROZMANITÁ
NABÍDKA

 

K těmto kulturám se nepřidává sušené mléko ani žádná zahušťovadla. Výsledný jogurt je husté konzistence.

100 l kultury jogurtové jsou v mateční kvalitě vhodné pro přímé očkování nebo pro  výrobu zákysu. Zákysu se přidává  2%  -  4%.

Obsah:  Laktobacillus bulgaricus, Streptococcus thermophilus, Bf. Komplex, kmeny jsou použité  z přírodních zdrojů a nejsou geneticky  modifikovány.

Kultury pro přípravu  jogurtu BY37 na 100L přímého očkování nebo technického zákysu.

1 Balení na 100 l mléka.

Návod:

Mléko se zpasterizuje na 95 °C a prudce se zchladí na 38 °C, potom  se přidá 1 sáček kultur a důkladně  se promíchá, až se kultury rozpustí. Takto zaočkované mléko se rozleje do čistých obalů a nechá se kvasit při teplotě 38 °C po dobu 8-10h, bez míchání. Teplota se udržuje v thermoboxu na  38°C. Pak se  zchladí na 10°C v lednici asi tak 12h, takto zchlazený jogurt  je vhodný ke konzumaci.

Uchování:0-10°C,  není povoleno uchovávat otevřené sáčky.

Datum spotřeby na obalu.

Vyrobeno v Buharsku, Genesis Lab. Sofia

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: