Výroba tvarohu, jogurtů a sýrů
Kód: 1562
Mlékárenské kultury na výrobu jogurtů, také jsou vhodné na výrobů tvrdých sýrů. Kultura na 100l mléka.
Kód: 1565
Mlékárenské kultury na výrobu jogurtů, také jsou vhodné na výrobů tvrdých sýrů. Kultura na 100l mléka.
Kód: 1591
Kód: 1559
Mezofilní sýrová kultura, tvrdý a polotvrdý sýr typu eidam, gouda, tvaroh. Kultura na 100 litrů mléka
Kód: 1572
Mlékárenská kulturá na výrobu sýrů typu Feta a sýry v slaném nálevu, pravý bulharský balkánský sýr.
Pro přímé očkování na 100l.
Kód: 1564
Mezofilní sýrová kultura, typu zakysaná smetana, tvaroh, měkký sýr , máslo ze zakysané smetany. Kultura na 100l mléka.
Kód: 1571
Jogurtová kultura s probiotiky - 1bal kultury na 100 l mléka. Mlékárenské kultury na výrobu jogurtů.
Kód: 1567
Syřidlo Fromase je možno použít při výrobě sýrů a jiných mlékarenských výrobků i v domácím podmínkách.
Kód: 1556
Plachetka pro výrobu sýrů a tvarohů
Kód: 1558
Kód: 1557
Kultury pro přípravu acidofilního mléka na domácí použití, 1 sáček pro 1-5L mléka.
Kód: 1676
Kultury pro přípravu bifido acidofilního mléka na domácí použití, 1 sáček pro 1-5L mléka.
Kód: 1677
Mlékárenské kultury na přípravu bio kefíru (pro domácí použití) 1 sáček pro zpracování 1-5l mléka.
Kód: 1675
Kultury pro přípravu Bio rjaženka na domácí použití, 1 sáček pro 1-5L mléka.
Kód: 1680
Mlékárenské kultury pro přípravu pravého bulharského jogurtu + bifido kultury ( pro domácí použití ) . 1 sáček pro zakvašení 1-5l mléka( z 1 sáčku vyrobíte až 50l jogurtů) Z hotového jogurtu zakvasíte až 10x, libovolné množství mléka.
Kód: 1554
1 sáček pro zakvašení 1-5l mléka (až 50l jogurtů). Z hotového jogurtu zakvasíte až 10x, libovolné množství mléka.
Kód: 1553
Mlékárenské kultury na přípravu kavkazského kefíru (pro domácí použití) 1 sáček pro zakvašení 1-5l mléka (až 50l kefíru). Z hotového kefíru zakvasíte až 10x, libovolné množství mléka.
Kód: 1555