Sýrařská kultura MC1 nebo MC2
Mezofilní sýrová kultura, typu zakysaná smetana, tvaroh, měkký sýr , máslo ze zakysané smetany. Kultura na 100l mléka.
![1 -Poradenství](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.kutilov.cz/user/banners/support.png?65fde5c5)
PROFESIONÁLNÍ
PORADENSTVÍ
![2 - Kreativita](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.kutilov.cz/user/banners/ideas.png?65fde5e6)
KVALITA
A KREATIVITA
![3 - Nabídka](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.kutilov.cz/user/banners/nabidka.png?65fde60d)
ROZMANITÁ
NABÍDKA
Mezofilní kultura, typu zakysaná smetana, tvaroh, měkký sýr , máslo ze zakysané smetany.
Složení: Lc.lactis,Lc.diacetylactis, Lc.cremoris, Leuc.cremoris.
100L kultury sýrové jsou v mateční kvalitě vhodné pro přímé očkování nebo pro výrobu zákysu. Zákysu se přidává 0.5% - 1,5%.
Návody k sýrovým kulturám jsou pouze na vyžádání na www.bulgaricus.cz, podle typu požadovaného sýra.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář