Sýrařská kultura MC1 nebo MC2
Mezofilní sýrová kultura, typu zakysaná smetana, tvaroh, měkký sýr , máslo ze zakysané smetany. Kultura na 100l mléka.
PROFESIONÁLNÍ
PORADENSTVÍ
KVALITA
A KREATIVITA
ROZMANITÁ
NABÍDKA
Mezofilní kultura, typu zakysaná smetana, tvaroh, měkký sýr , máslo ze zakysané smetany.
Složení: Lc.lactis,Lc.diacetylactis, Lc.cremoris, Leuc.cremoris.
100L kultury sýrové jsou v mateční kvalitě vhodné pro přímé očkování nebo pro výrobu zákysu. Zákysu se přidává 0.5% - 1,5%.
Návody k sýrovým kulturám jsou pouze na vyžádání na www.bulgaricus.cz, podle typu požadovaného sýra.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář