Jogurtová kultura TY22 nebo TY24

Neohodnoceno
 
Mlékárenské kultury na výrobu jogurtů, také jsou vhodné na výrobů tvrdých sýrů. Kultura na 100l mléka.
Dostupnost Skladem
236 Kč
195,04 Kč bez DPH
   
Kód produktu 1565
Kategorie Výroba tvarohu, jogurtů a sýrů
 

K těmto kulturám se nepřidává sušené mléko ani žádná zahuštovadla... Jogurt je husté konzistence.

100L kultury jogurtové jsou v mateční kvalitě vhodné pro přímé očkování nebo pro  výrobu zákysu. Zákysu se přidává  2%  -  4%.

Obsah: Str. salivarius subsp. thermophilus, Lb. delbrueckii subsp. bulgaricus.

Návody jsou součástí kultur.

Hmotnost 0.005 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.