Kód: 1565

Jogurtová kultura TY22 nebo TY24

Neohodnoceno
236 Kč 195,04 Kč bez DPH
Skladem
Mlékárenské kultury na výrobu jogurtů, také jsou vhodné na výrobů tvrdých sýrů. Kultura na 100l mléka.
Kategorie: Výroba tvarohu, jogurtů a sýrů
Hmotnost: 0.005 kg

K těmto kulturám se nepřidává sušené mléko ani žádná zahuštovadla... Jogurt je husté konzistence.

100L kultury jogurtové jsou v mateční kvalitě vhodné pro přímé očkování nebo pro  výrobu zákysu. Zákysu se přidává  2%  -  4%.

Obsah: Str. salivarius subsp. thermophilus, Lb. delbrueckii subsp. bulgaricus.

Návody jsou součástí kultur.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: