Jogurtová kultura TY22 nebo TY24

Kód: 1565
Neohodnoceno
Značka: Bulgaricus
399 Kč 329,75 Kč bez DPH
Skladem
Mlékárenské kultury na výrobu jogurtů, také jsou vhodné na výrobů tvrdých sýrů. Kultura na 100l mléka.

Detailní informace

Detailní popis produktu

K těmto kulturám se nepřidává sušené mléko ani žádná zahuštovadla... Jogurt je husté konzistence.

100L kultury jogurtové jsou v mateční kvalitě vhodné pro přímé očkování nebo pro  výrobu zákysu. Zákysu se přidává  2%  -  4%.

Obsah: Str. salivarius subsp. thermophilus, Lb. delbrueckii subsp. bulgaricus.

Návody jsou součástí kultur.

Doplňkové parametry

Kategorie: Výroba tvarohu, jogurtů a sýrů
Hmotnost: 0.005 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: