POZOR !!! do Vánoc odešleme pouze objednávky došlé do 17.12.2024 (v případě platby převodem s připsáním platby na náš účet nejpozději 17.12.) Objednávky od 18.12.2024 expedujeme až od 3.1.2025 v pořadí, jak přišly. Přejeme všem krásné svátky a hodně štěstí a úspěchů v Novém roce

Tvaroh pro 1-5l mléka

15 hodnocení

Kultury pro přípravu tvarohu pro domácí použití, 1 sáček je na 1-5L mléka

Dostupnost Skladem
Kód: 1679
94 Kč –24 % 71 Kč 58,68 Kč bez DPH
Tvaroh pro 1-5l mléka
15 hodnocení
Tvaroh pro 1-5l mléka
94 Kč –24 %
1 -Poradenství
PROFESIONÁLNÍ
PORADENSTVÍ
2 - Kreativita
KVALITA
A KREATIVITA
3 - Nabídka
ROZMANITÁ
NABÍDKA
2,7 15 hodnocení

Obsah:

Minimálně 1x109 živých kultur v 1g, Liofilizované mikroorganismy,  Druhy:  Lactococcus lactis sp. lactis, Lactococcus lactis sp. diacetylactis, Lactococcus lactis sp. cremoris, Leuconostoc mesenteroides sp. cremoris, Streptococcus thermophilus.. Kmeny jsou použité  z přírodních zdrojů a nejsou geneticky modifikovány.

Balení:

1 sáček  pro zpracování 1-5l mléka.

Návod:

1 -5l mléka se uvaří, nechá se 30minut odstát. Pak se zchladí na 37°C, potom přidáme 1 sáček kultur a důkladně  se promíchá, až se kultury rozpustí. Mléko se rozleje do čistých nádob a nechá se kvasit při teplotě 37°C po dobu 10-12h, bez míchání. Teplota se udržuje, když se nádoby přikryjí izolačním materiálem (deka,termo taška). Když se zakvašení provede večer, na druhý den ráno je hotový. Hustý zakvašený produkt se dohřeje a oddělená syrovátka se scedí. Po zchlazení na 10°C je vhodné ke konzumaci. Kvalita produktu závisí na kvalitě mléka. Pokud nejste spokojeni s výsledkem výrobků  zkuste jiné mléko.

Uchování:0-10°C, není povoleno uchovávat otevřené sáčky.

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: